Concursul de selecție a elevilor în vederea participării la proiectul „Sm@rtstuff”

Concursul de selecție a elevilor în vederea participării la proiectul „Sm@rtstuff”

Proba de interviu se va susține vineri, 11.10.2019, începând cu ora 15.30, în sala 10.

 

Dragi elevi și părinți,

Perioada de înscriere la concursul de selecție a participanților la proiectul SM@RTSTUFF se prelungește până vineri, 11.10.2019, ora 10.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail: proiectsmartstuff@gmail.com.

Interviurile se vor desfășura tot în ziua de vineri, la o oră pe care o vom anunța ulterior.

 

 

Ca urmare a aprobării proiectului cu titlul SM@RTSTUFF, cu nr. de referința 2019-1-IT02-KA229-063085_3, PROIECT ERASMUS+, Acțiunea Cheie 2 în baza contractului de finanțare încheiat cu ANPCDEFP, Colegiul National „Costache Negri” din Galați,  organizează, în perioada 30.09.2019-15.10.2019, concursul de selecție a elevilor, care vor desfășura activitățil în cadrul proiectului și vor participa la mobilitățile din Grecia, Belgia, Spania, Italia.

Selecția se adresează exclusiv elevilor din clasele a X-a și a XI-a, având în vedere obiectivele proiectului, perioada de desfășurare a acestuia și specificul grupului-țintă prezentat în formularul de candidatură.

Vor fi selectați 16 elevi.

Proiectul este finanțat prin programul Erasmus+, care acoperă cheltuielile de transport (80% în momentul plecării și 20%, rambursare la finalul proiectului) și de cazare pentru toate mobilitățile în care vor fi implicați elevii.

Elevii care nu vor fi selectați în această etapă, precum și elevii de la clasele a IX-a sau a XII-a, vor putea participa, în calitate de voluntari, la activitățile locale ale proiectului, în urma unei selecții care se va desfășura ulterior.

Documente pentru candidatură: